Miért jó egy modern levegőszűrő?

levegőszűrő
levegőszűrő

Egy levegőszűrő szinte minden átlagos háztartásban jól jöhet, hiszen a segítségével sokkal jobb levegőt tudunk teremteni. A berendezés képes megszűrni a benti levegőt olyan mértékben, hogy az portól, allergénektől és vírusoktól mentes legyen. A levegőtisztító berendezés használata nagyon egyszerű és mindenki számára ajánlott, főleg abban az esetben, ha a családban valaki légúti megbetegedésektől vagy allergiától szenved.

A levegőtisztító berendezés szenzorjai hamar észreveszik azt, ha a levegőben lévő baktériumok, vírusok és allergének elszaporodtak, és már egy órán belül képes megtisztítani a levegőt. Előszűrője könnyedén kivihető, vízben tisztítható. Szerepe, hogy a nagyobb szemcséket, szöszöket és hajszálakat felfogja. A levegőtisztító berendezésben lévő többi szűrő már a finomabb szemcséket, spórákat fogja fel.

Speciális HEPA levegőszűrő felszerelt, ami a baktériumok, vírusok 99,95 százalékát képes visszatartani. UV lámpával felszerelt légtisztító is választható. A rossz szagokat, cigarettafüstöt és még az elektroszmogot is megszünteti. A modern levegőtisztító berendezés ionizátor egységet is tartalmaz, így képes helyreállítani a légtérben lévő pozitív és negatív töltések egyensúlyát.

A készüléket csendes fokozatban is lehet működtetni, ez főleg éjszaka jön jól, hogy nyugodtan tudjunk pihenni. Ha áramszünet lenne, akkor a készülék áramszünet után automatikusan bekapcsol. Távirányító is van hozzá, így a funkciókat igényeink szerint egyszerűen és könnyedén tudjuk állíttatni.